„Boli de inima – hipetensiune arteriala si cardiopatie ischemica, tulburari de ritm cardiac”

Boli de inima (hipetensiune arteriala si cardiopatie ischemica, tulburari de ritm cardiac, insomnie, oboseala si tulburari respiratorii (senzatia ca aerul nu intra in plamåni) si anxietate.
Doctor Georgeta Dragota – Ploiesti – Formula AS nr. 1055, ianuarie 2013 pag 6

„Îi mulţumesc domnului Bogdan Victor şi îi doresc sănătate, viaţă lungă şi cât mai multe realizări”

Sunt o cititoare fidelă a „Formulei AS” şi a Asului Verde. Vă preţuiesc şi vă admir, atât pe dvs., cât şi pe colaboratorii dvs., pentru profesionalismul şi dedica­ţia în a informa cititorii în variate domenii şi mai ales pentru crearea spaţiului interactiv în problema tera­piilor naturale, de care au beneficiat foarte mulţi cititori. Printre aceştia mă număr şi eu. Am 75 de ani, şi, de mai bine de 25 de ani, sufăr de hipertensiune arterială şi cardiopatie ischemică, fiind o consumatoa­re permanentă a medicamentelor oferite de medicina clasică, pentru bolile cardiace. În timp, la efectele lor secundare nedorite s-au adăugat şi alte simptome: tulburări de ritm cardiac, insomnie şi mai ales obosea­lă şi tulburări respiratorii (senzaţia că aerul nu intră în plămâni), din ce în ce mai accentuate. Acestea mi-au indus o stare de anxietate, pe care medicina alopată nu a putut-o re­media. Fiind eu însămi medic, mi-am dat seama că trebuie să intervin altfel pentru a stopa acest dezechilibru al stării de sănătate. Prin intermediul „Formulei AS”, l-am descoperit pe d-l ing. Bogdan Vic­tor, specialist în terapii naturale neconvenţionale, autorul complexului biologic Apisan Forte, medaliat cu aur la câteva saloane internaţionale, care a adus vindecare în multe maladii.
Am început cura cu Apisan Forte şi alte terapii naturale indicate de d-l ing. Bogdan Victor. Acum, după două luni de tratament, au dispărut tulburările respiratorii, durerile precordiale, oboseala, anxietatea, starea de depresie şi mă simt foarte bine. Prin aceste rânduri, îi mulţumesc domnului Bogdan Victor şi îi doresc sănătate, viaţă lungă şi cât mai multe realizări, atât pe plan personal, cât şi profesional. Consider că Apisan Forte, prin stimularea funcţiilor vitale, este o speranţă de vindecare a multor suferinţe.
Vă mulţumesc dvs. şi colaboratorilor pentru stră­da­nia permanentă de a aduce speranţă, bucurie şi li­nişte în multe familii.

Formula As