“Prin tratamentul d-lui BOGDAN VICTOR, tata s-a vindecat de hepatita B”

Draga “Formula AS”,

Sunt o fidela cititoare a revistei dvs. si de multe ori am gasit ajutor in paginile ei. La fel s-a intamplat si anul trecut, cand tatal meu a fost diagnosticat cu ciroza uscata cu virus hepatitic B. Tata se simtea din ce in ce mai rau: obosea foarte repede, era palid, nu avea pofta de mancare, slabea, era demoralizat, fara speranta. Analizele de laborator aratau transaminazele si fosfataza alcalina foarte mari. Atunci am luat la rasfoit toata colectia revistei “Formula AS”. Am gasit articole referitoare la aceasta boala: oameni care ii multumeau d-lui ing. Victor Bogdan, pentru ca s-au vindecat cu Apisan Forte. Am stiut ca asta e scaparea. L-am sunat, si sub indrumarile lui, tata a inceput tratamentul cu Apisan Forte. Dupa doar o luna de tratament, tata a inceput sa aiba pofta de mancare, avea alta culoare in obraji, prindea putere. I-am repetat analizele dupa fiecare luna de tratament cu Apisan. De la luna la luna, analizele scadeau treptat, iar tata se simtea din ce in ce mai bine, era mai energic, mai plin de speranta si incredere. A urmat tratamentul 6 luni, din noiembrie 2009 – aprilie 2010. La sfarsitul tratamentului, analizele erau in limite normale si se mentin si acum.
Sfatuiesc toata lumea aflata in suferinta, nu doar pentru boli de ficat, sa apeleze la d-l ing. Victor Bogdan, sa aiba incredere ca se vor face bine. Multumesc din suflet d-lui ing. Victor Bogdan, pentru ca mi-a salvat tatal si, de asemenea, revistei “Formula AS”, pentru ca aduce alinare durerilor si mangaiere sufletelor noastre.

HANGANU ALINA – Iasi

Sursa: Formula-as.ro

4 Comentarii

 • Petrisor Posted 28 ianuarie 2020 11:43

  Bună ziua.
  Produsul Apisan forte, se poate administra
  Pentru cancer in zona Ficatului.
  Mulțumesc.

  • Apisan Forte Ing. Victor Bogdan Posted 28 ianuarie 2020 12:13

   Buna ziua, da, este indicat. Puteti citi mai multe informatii despre acest lucru si in pagina de produs de aici: Apisan

 • Mihaela Posted 12 martie 2021 15:52

  Buna ziua as dori sa iau legătura cu domnul victor bogdan,este vorba despre tatăl meu cu cancer pulmonar operat și metastaze cerebrale operate,as dori o cura dar si cea alimentara,multumesc

  • Apisan Forte Ing. Victor Bogdan Posted 13 martie 2021 21:33

   Buna ziua, v-am trimis un email cu informatiile solicitate.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *